održiva uporaba pesticida

Institut za jadranske kulture i melioraciju krša   -    Put Duilova 11, Split   -    tel: 021/43.44.84      e-mail: pesticidi@krs.hr 


Naslovna stranica

Provedba edukacije

Moduli izobrazbe

Predavači

Cijena i plaćanje

Uvjeti za pohađanje

Dokumentacija i organizacija

 

Potrebna dokumentacija i organizacija nastave

  1. rodni list
  2. osobna iskaznica
  3. svjedodžba o prethodno završenom obrazovanju

U slučaju da troškove edukacije snosi tvrtka u kojoj je polaznik zaposlen, kod upisa je potrebno dostaviti i narudžbenicu tvrtke.

Obveznik edukacije (kandidat) će se prijaviti prijavnicom, koja je dostupna na internetskim stranicama Instituta za jadranske kullture i melioraciju krša, Ministarstva poljoprivrede te Savjetodavne službe.

Svi obveznici edukacije moraju završiti osnovni modul izobrazbe najkasnije do 26. studenoga 2015. Prema 15-satnom programu, odobrenom od Ministarstva poljoprivrede, izobrazbu će provoditi 8 ovlaštenih predavača, organiziranih u timove, u prostorijama Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša, Split.

Predavanje su organizirana u popodnevnim satima preko tjedna te su prilagođena svim polaznicima u svim modulima.

Predavanja se održavaju u grupama po 40 polaznika.

Ukoliko grupa prijavljenih polaznika iskaže želju za održavanjem predavanja vikendom, nastava će se održati u jutarnjim satima.

Informacija o predavanjima koja će se održavati izvan prostorija Instituta za jadranske kulture te raspored biti će dodatno oglašeni zajedno s terminima upisa putem naše web stranice.

Ukupan broj sati nastave u svim kategorijama edukacije je 13 + 2 od čega je:

  • 13 sati teorijska nastava za sve module i kategorije (polaznici će se grupirati prema modulima i preuzeti skripte za svoju razinu izobrazbe)
  • 2 sata praktična nastava na vanjskim površinama Instituta za jadranske kulture, gdje će se moći vidjeti praktična primjena i problematika primjene pesticida. Praktična nastava održavati će se na atestiranim strojevima i opremi za zaštitu bilja za kategorije polaznika modula za distributere i savjetnike
  • 1 sat provjera znanja polaznika

Svi polaznici će dobiti skriptu ili priručnik, ovisno o modulu na koji se prijave.

Osnovna literatura za polaganje ispita: